Kezdőlap » » Csallóköz ízei a Vassfazékban


Csallóköz ízei a Vassfazékban

Vass Laura

 

Bolti ár 15,00 €
Internetes ár:
14,00 € ( Ár az adót tartalmazza! )

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Rövid tartalom...

E könyv magán viseli a csallóközi, a felvidéki konyha sajátosságait nemcsak az ételek elkészítésében, hanem családi, történelmi, irodalmi megközelítésben is, és persze ne feledkezzünk meg a kiváló természeti adottságokkal rendelkező Csallóköz  - amelyet nem véletlenül neveztek Aranykertnek - gyümölcseiről, zöldségeiről és egyéb kiváló alapanyagairól sem.

A kötet 51 receptet tartalmaz, amelyekből megismerhetjük a már említett hagyományos csallóközi konyha ételeit, de válogathatunk a nagy klasszikusokból, a féltve őrzött családi receptekből is. Ráadásként a már rég elfeledett, nagyanyáink korából való finomságokkal tehetjük szebbé a család és magunk hétköznapjait, ünnepnapjait. Hiszek abban, hogy egy jól elkészített étel nemcsak gasztronómiai örömöket ad, hanem közelebb hozza egymáshoz az embereket, barátságok vagy akár szerelmek születhetnek általa, és a család is összetartóbbá, szétválaszthatatlanabbá válik a nagy lakomák kapcsán.

Örömmel tölt el, hogy megoszthatom Önökkel receptjeimet és fotóimat. Ezért is ajánlom  Csallóköz a ízei Vassfazékban című szakácskönyvem: lapozgassák, olvasgassák, főzzék és süssék meg minden ételét.

Mocsonokyné Vass Laura

ZWJmMGJlO