Kezdőlap » » Anton és a Pöttöm Hősök 4. - Anton utazik


Anton és a Pöttöm Hősök 4. - Anton utazik

Téti István

img

 

Hozzáférhetőség: Raktáron
64 oldal
kemény kötés
EAN Kód: 9786158119832
Bolti ár 13,90 €
Internetes ár:
13,20 € ( Ár az adót tartalmazza! )

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Rövid tartalom...

Anton motoron száguld, autót vezet, a repülőn beül a pilótaszékbe, aztán hajóval utazik egy különös szigetre. Megismerkedik Hannával, és talán még úszni is megtanul. De vajon meg tud küzdeni a háborgó tengerrel, amikor elragadják a hullámok? Hát ez a furcsa hang a barlang mélyén, vajon mi lehet? Hogyan lesz Antonból kalauz, és mivel lepi meg Izabellát a szülinapján?

Éld át az új kalandokat a Pöttöm Hősökkel! Alagútban robogó vonat, vágtató pónik, embert próbáló falmászás, elveszett kiskutya, izgalmak, jókedv és sok kaland vár rád.

* * *

Az Anton könyvek jellegzetessége, hogy a mai modern gyerekek nyelvén adnak át klasszikus értékeket. Így az elbűvölő történetek lekötik az óvodásokat, miközben segítenek a szókincs, a képzelőerő, a kommunikáció, a kezdeményezőkészség, a felelősségtudat, a kreativitás és az érzelmi intelligencia fejlesztésében, a társas kapcsolatok kezelésében, valamint az egészséges veszélyérzet kialakításában. Mindemellett az Anton utazik lebilincselő mesekönyv, csodálatosan szép illusztrációkkal.

ZjRiZTY3Mm