Kezdőlap » » Eclipse - Christine, avagy egy autóverseny története


Eclipse - Christine, avagy egy autóverseny története

Kucsora Zsolt

img

 

Hozzáférhetőség: Raktáron
344 oldal
ragasztott
Gyártó: Magánkiadás
EAN Kód: 9788057009542
Bolti ár 10,50 €
Internetes ár:
9,45 € ( Ár az adót tartalmazza! )

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

Rövid tartalom...

Autóverseny, maffia, szerelem.
A regény főhőse Szerencsés Zoli, azaz Kucsi "Kurva jó ez a kocsi" egy pizzériát vezet, valamint egy 1995-ös Mitsubishi Eclipse versenyautót.
Sok mindent kipróbált már életében, de valahogy sosem ért célba. Mindig is ott állt a siker küszöbén, de az élet mindig közbeszólt. Táncversenyeket nyert, de csak egy szintig, az első ligában focizott Dunaszerdahelyen, de szponzor hiányában nem sikerült nagyot durrantania.
Ráadásul a csajozás sem ment neki.
Egy álma mégis teljesült: rengeteg munka és fáradság árán megvásárolta élete szerelmét, a Halálos iramban című film egyik sztárját: egy Mitsubishi Eclipse-et.
És megváltozott az élete. Nem csak a lányok figyeltek fel a vagány autóra, hanem a média és a versenyszervezők is, és Kucsi hamarosan élete első gyorsulási versenyét szervezhette. Legálisan. Amikor élete legnagyobb megmérettetésére készült, Magyarország és Szlovákia legnívósabb autóversenyére, történt valami. Pontosabban szólva: elindult valami.
Egyik percről a másikra minden a feje tetejére állt. Megjelent egy titokzatos lány, egy régi ismerős, rendőrök, nyomozók, és Kucsi vágya immár nem az volt, hogy megnyerje a versenyt, hanem hogy túlélje...

Kucsora Zsolt debütkötete megteremti hazánkban az Amerikában oly népszerű autós kalandregény kategóriát.
Minden polcon ott a helye!

Vigyázat, szókimondó szöveg!

NWIzZGMyOT